Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ξεφορτώνεται» Sakho η Liverpool

«Παρελθόν» από την Liverpool αναμένεται να αποτελέσει, ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο, ο αμυντικός Mamadou Sakho.

Ο 26χρονος Γάλλος δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής φέτος και είναι ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζεται από τον Jurgen Klopp, ενώ η ομάδα πλέον έθεσε και τιμή παραχώρησης του Sakho, ώστε να τον «ξεφορτωθεί», έστω και μέχρι το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι Reds αξιώνουν ένα ποσό της τάξης των 500.000 λιρών προκειμένου να παραχωρήσουν ως δανεικό τον Γάλλο αμυντικό σε οποιαδήποτε ομάδα, ώστε να γλιτώσουν από το «βαρύ» συμβόλαιό του.

Ο Sakho αμείβεται με 80.000 λίρες την εβδομάδα, ποσό που ίσως αποτελέσει τροχοπέδη για την απομάκρυνσή του, ενώ ήδη φημολογείται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των West Ham και West Brom, αλλά επίσης και των AC Milan, Inter και Lille.

Βέβαια, το κατά πόσο επιθυμούν οι σύλλογοι να δαπανήσουν ένα σημαντικό ποσό για έναν παίκτη που έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι πριν το καλοκαίρι, είναι κάτι που θα απασχολήσει τους ανθρώπους των Reds στην υπόθεση παραχώρησής του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 26χρονος βρέθηκε οριστικά εκτός ομάδας στο Anfield το περασμένο καλοκαίρι, όταν καθυστέρησε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας στις ΗΠΑ και έχασε και δύο προπονήσεις, κάτι που έκανε έξαλλο τον Klopp, ο οποίος το θεώρησε αντιεπαγγελματικό και τον έστειλε σπίτι του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *