Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οδεύει προς Τουρκία ο Ospina

Με το τέλος της φετινής σεζόν, ξεκίνησαν ήδη να εντείνονται τα μεταγραφικά σενάρια και ένα από αυτά αφορά τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Arsenal, David Ospina.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η τουρκική Fenerbahce βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ospina προκειμένου να τον προσελκύσει, προσφέροντας πέντε εκατομμύρια λίρες αλλά και την ευκαιρία να αγωνίζεται βασικός. Στην Arsenal ο Κολομβιανός πορτιέρο χρησιμοποιείται κυρίως στα ματς του Champions League, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη σκιά του Petr Cech.

Η Fenerbahce είχε ενδιαφερθεί για τον 28χρονο και στο παρελθόν, όμως τελικά η Arsenal «μπλόκαρε» κάθε ενδεχόμενο καθώς ήθελε να τον κρατήσει. Τώρα τα πράγματα είναι αρκετά πιο ξεκάθαρα αφού και ο ίδιος εκφράζει την επιθυμία να αποχωρήσει από το Emirates και ήδη αναζητείται ο διάδοχός του.

Να σημειωθεί πως μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Ospina σημαίνει πως οι «Gunners» ή θα επιλέξουν να κινηθούν για τερματοφύλακα, με τους Jordan Pickford και Jack Butland να είναι στα υπόψιν, ή θα κρατήσει ως δεύτερη επιλογή τον Emiliano Martinez, ή θα καλέσει πίσω τον Wojciech Szczesny, μια λύση όμως που φαντάζει η λιγότερο πιθανή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *