Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι Έλληνες του Νησιού

Για ακόμα μία εβδομάδα, το englishfootball.gr βρίσκονται εδώ για να σας ενημερώσουν για την πορεία των Ελλήνων του Νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.

Πέντε γκολ αυτή την εβδομάδα σημείωσαν τα Ελληνόπουλα που αγωνίζονται σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη Γη. Ο Τζώρτζ Μπάλντογκ στην Αγγλία, που καταβάλλονται προσπάθειες από την ΕΠΟ να πάρει Ελληνικό διαβατήριο καθώς ο παππούς του είναι Ελληνας, πέτυχε το γκολ της νίκης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (αν και δεξιός μπακ).

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΡΣΕΝΑΛ):
Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιξε και στα 90’ στο εκτός έδρας 3-1 κατά της Γουέστ Χαμ  . Η ομάδα του βρίσκεται στην 9η θέση έχοντας 22 βαθμούς σε 16 ματς.

ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΑΛΝΤΟΓΚ (ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ):
Ο 27χρονος δεξιός μπακ έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας 2-1 κατά της Νόριτς. Μάλιστα σημείωσε το 2ο γκολ στο 52΄. Η ομάδα του  βρίσκεται στην 8η θέση έχοντας 22 βαθμούς σε 16 παιχνίδια.

ΚΛΕΙΤΟΝ ΠΕΡΝΤΡΕΟΥ (ΚΑΡΛΣΑΤΟΝ):
Ο νεαρός τερματοφύλακας έπαιξε στο 1-0 επί της Μπόγκνορ Ρίτζις Τάουν  για την  Ερασιτεχνική κατηγορία, Περιφέρεια Ιστμια. Η ομάδα του βρίσκεται στην 5η θέση έχοντας 35 βαθμούς σε 19 ματς.

ΘΩΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ (ΜΠΙΛΙΡΙΚΕΙ ΤΑΟΥΝ):
Ο 19χρονος αμυντικός μπήκε ως αλλαγή στο 45’ αντί του Κένεντυ , στο εκτός έδρας ματς κατά της Τόνρμπιριτς (νίκησε 3-2) για το Νότιο όμιλο της National League.  Η ομάδα του βρίσκεται στην 13η θέση έχοντας 24 βαθμούς σε 17 παιχνίδια.

*** ***Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ- εκτός αποστολής), Ντίνος Μαυροπάνος (Άρσεναλ- εκτός αποστολής), Μάριος Σιαμπάνης (Νότιγχαμ Φόρεστ- εκτός αποστολής ),  Νίκος Καρέλης (Μπρέντφορντ- εκτός αποστολής), Ανδρόνικος Γεωργίου (Σεν Αλμπανς – εκτός αποστολής), Κλάιντ Λώλος (Πλύμουθ Αρτζέιλ- εκτός αποστολής  ),  Γιάννης Κωνσταντίνου (Πότερς Μπαρ Τάουν- εκτός αποστολής ), Γιάννης Κοντζαγεώργης (Στέρλινγκ Γιουνιβέρσιτυ- εκτός αποστολής), 

Συντάκτης – επιμέλεια: Μάνος Σταραμόπουλος

πηγή: https://ritorno2015.com

Οι Έλληνες του Νησιού

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *