Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι «Αετοί» πετούν ψηλά!

Η Crystal Palace χωρίς να πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Watford και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις του υποβιβασμού.

Η Crystal Palace φιλοξένησε για την 29η αγωνιστική της Premier League την Watford και χάρη στο αυτογκόλ του Deeney στο 71′ πήρε σπουδαία νίκη με 1-0. Με αυτό το θετικό αποτέλεσμα οι «Αετοί» ξεφεύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, την ώρα που η Watford μπαίνει σε μπελάδες ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με περισσότερο αμυντικό προσανατολισμό και μόλις στο 6′ η Palace διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι όταν ο Zaha ανατράπηκε από τον Cathcart μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής συνέχισε κανονικά τον αγώνα.

Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται και την καλύτερη φάση να χάνεται στο 36′ με τον Pucheon να βγάζει ωραία μπαλιά για τον Zaha και τη μπάλα να φτάνει έξω από την περιοχή στον Cabaye, όμως του σουτ του Γάλλου αποκρούστηκε από τον Gomes.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με διαφορετικό τρόπο και μόλις στο 48′ με τον Capoue να χάνει μία καλή ευκαιρία όταν βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και δοκίμασε ένα δυνατό σουτ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε εκτός.

Η απάντηση των «Αετών» ήρθε λίγο αργότερα με τον Zaha να εκμεταλλεύεται το λάθος του Cathcart μέσα στην περιοχή και να πλασάρει όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Gomes.

Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες της Crystal Palace πέτυχε ένας παίκτης της Watford για αυτούς. Συγκεκριμένα στο 68′ ο Cabaye εκτέλεσε φάουλ με τον ίδιο να γεμίζει στη μεγάλη περιοχή και τον Deeney να πιάνει την κεφαλιά με στόχο να διώξει τη μπάλα όμως άθελα του την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Οι «Σφήκες» προσπάθησαν να απαντήσουν στο 74′ με τον Doucoure να δοκιμάζει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και τον Hennessey να κάνει μία εκπληκτική επέμβαση κρατώντας το μηδέν.

Η συνέχεια ήταν στα χρώματα της ομάδας του Allardyce που έχασε κι άλλες ευκαιρίες, κυρίως με τον Zaha, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με την Palace να παίρνει τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Συνθέσεις

Crystal Palace: Hennessey, Ward, Tomkins (Dann 84′), Sakho, Schlupp, Cabaye (Delaney 89′), Milivojevic, Zaha, Puncheon, Townsend (Sako 89′), Christian Benteke.

Watford: Gomes, Cathcart, Kaboul, Prodl, Britos, Janmaat (Amrabat 65′), Capoue, Behrami (Doucoure 46′), Cleverley (Success 78′), Niang, Deeney.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *