Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι επόμενοι τέσσερις στη λίστα του Conte

Μπορεί το καλοκαίρι της Chelsea να μην έχει καμία σχέση με το πώς ήταν πριν ένα μήνα, αφού έκτοτε απέκτησε σημαντικότατους ποδοσφαιριστές και ενισχύθηκε, ωστόσο το ρόστερ της έχει ακόμη ελλείψεις και αυτό φάνηκε και στη σημερινή φιλική ήττα από τη Bayern με 3-2.

Όπως υποστηρίζει ο βρετανικός Τύπος, αλλά και τόνισε πριν μερικές ημέρες ο Antonio Conte, το τρέχον υλικό των «μπλε» είναι αρκετά περιορισμένο για να φανούν ανταγωνιστικοί σε τέσσερις διοργανώσεις και αναμένονται περαιτέρω ενισχύσεις. Μάλιστα, τα ΜΜΕ στο Νησί κάνουν λόγο όχι για μία, αλλά για τέσσερις ακόμη προσθήκες που θέλουν οι Λονδρέζοι, και για το λόγο αυτό μάλιστα ο Roman Abramovich έδωσε το «πράσινο φως» για να δαπανηθούν περίπου 150 εκατομμύρια λίρες ακόμη.

Πρώτος στόχος του Conte, λοιπόν, είναι ο Antonio Candreva της Inter Milan. O 30χρονος εξτρέμ συνεργάστηκε με τον τεχνικό της Chelsea στην Εθνική Ιταλίας και υπάρχει αλληλοεκτίμηση μεταξύ των δύο ανδρών. Η Inter ζητά περίπου 20 εκατομμύρια λίρες για να τον δώσει, ενώ το θετικό του είναι πως μπορεί να αγωνιστεί σε όλη τη δεξιά πτέρυγα, από εξτρέμ μέχρι δεξί μπακ-χαφ.

Στα αριστερά εδώ και καιρό μεγάλος στόχος του Conte είναι ο Alex Sandro της Juventus, όμως η περίπτωσή του είναι δύσκολη. Ο Βραζιλιάνος διεθνής αποτελεί σημαντικότατο στέλεχος της Juve, που δεν θέλει να τον χάσει, και επιπλέον θα χρειαστούν παραπάνω από 60 εκατομμύρια λίρες για να υπάρξει deal. Σε περίπτωση που οι δύο αυτές περιπτώσεις δεν ευδοκιμήσουν, εναλλακτικές λύσεις αποτελούν οι Ryan Bertrand και Cedric Soares της Southampton.

Συν τοις άλλοις, ο Conte θέλει έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό μετά τον Antonio Rudiger, αφού έχουν ήδη αποχωρήσει οι Nathan Ake, Kurt Zouma και John Terry. O Virgil van Dijk είναι ο Nο1 στόχος του Ιταλού τεχνικού για τη θέση, ωστόσο υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός από Liverpool και Manchester City.

Τέλος, οι «μπλε» θέλουν να αγοράσουν και έναν τρίτο επιθετικό ο οποίος θα πλαισιώσει τους Alvaro Morata και Michy Batshuayi και (ξανά) υποψήφιος είναι ο Fernando Llorente της Swansea. Ο Ισπανός φορ έχει συνεργαστεί με τον Conte στη Juventus και θα μπορούσε να γίνει ο «μέντορας» του Morata που θα τον βοηθήσει και θα του δίνει ανάσες. Η Swansea ήδη βρίσκεται σε επαφές με τη City για την επιστροφή του Wilfried Bony, όπερ σημαίνει ότι η Chelsea με περίπου 15 εκατομμύρια μπορεί να αποκτήσει τον Llorente.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *