Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι Τίγρεις «κατασπάραξαν» την Liverpool

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Hull απέναντι στην Liverpool η οποία δεν μπορεί να συνέλθει με τίποτα καθώς συμπλήρωσε 5 παιχνίδια στον δεύτερο γύρο χωρίς νίκη και έπεσε στην 4η θέση όπου ισοβαθμεί με την Manchester City η οποία έχει παίξει ένα ματς λιγότερο.

Η Liverpool μπήκε δυνατά στο παιχνίδι ανεβαίνοντας ψηλά στο γήπεδο χωρίς ωστόσο να δείχνει ικανή να δημιουργήσει ουσιαστικές ευκαιρίες και ως αποτέλεσμα η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε στο 21 με τον Jakupovic να λέει όχι με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού σε ευκαιρία του Coutinho. Το ημίχρονο συνεχίστηκε με την Liverpool να πιέζει και την Hull να προσπαθεί με αντεπιθέσεις. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 44, ένα τραγικό λάθος της άμυνας της Liverpool σε συνδυασμό με την κάκιστη έξοδο του Mignolet έχρησαν σκόρερ τον N’Diaye που πέτυχε ονειρικό ντεμπούτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Liverpool συνέχισε να πιέζει όμως ο Jakupovic ήταν σε καλή μέρα και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Στο 67ο λεπτό ο Coutinho χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία μπροστά από την εστία στέλνοντας τη μπάλα αρκετά μέτρα άουτ.

Στο 84ο λεπτό του παιχνιδιού ο Ranocchia με μία καταπληκτική μπαλιά βγάζει σε θέση τετ-α-τετ τον Niasse που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 65’ στη θέση του Hernandez και με όμορφο τελείωμα γράφει το τελικό Hull – Liverpool 2-0.

Ενδεκάδες

Hull: Jakupovic, Elabdellaoui, Dawson, Maguire, Robertson, Grosicki(80’ Meyler), N’ Diaye, Huddlestone, Clucas, Evandro(62’ Tymon), Hernandez(65’ Niasse)

Liverpool: Mignolet, Clyne, Matip, Leiva, Milner(83’ Moreno), Lallana(83’ Origi), Henderson, Can(67’ Sturridge), Mane, Coutinho, Firmino

Χρήστος Μιχαηλίδης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *