Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι Survivors του Λονδίνου

Η Chelsea μπορεί να μην πατούσε καλά στην αρχή κόντρα στην West Ham όμως έχοντας τον Eden Hazard σε εκπληκτική βραδιά πήρε μία ακόμα νίκη κερδίζοντας με 1-2.

Η West Ham υποδέχθηκε για την 27η αγωνιστική της Premier League την Chelsea και πήρε τη νίκη με 1-2 διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας που έχει από τους διώκτες της. Το σκορ για τους «Μπλε» άνοιξε στο 25′ ο Hazard για να έρθει ο Costa στο 50′ και να τελειώσει τον αγώνα. Το μόνο που κατάφερε η West Ham ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 91′ με τον Lanzini.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την West Ham να μπαίνει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να έχει από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας. Παρόλα αυτά τα «Σφυριά» δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν φάσεις και να φτάσουν στην μεγάλη περιοχή, με αποτέλεσμα να παίζουν κυρίως με μακρινές μπαλιές και σέντρες.

Σαν αποτέλεσμα η Chelsea κατάφερε στην πρώτη της ευκαιρία στον αγώνα να ανοίξει το σκορ. Σε μία αντεπίθεση λοιπόν των «Μπλε» ο Pedro συνεργάστηκε άψογα με τον Hazard με τον τελευταίο να παίρνει την κάθετη από τον Ισπανό, να μπαίνει στην περιοχή, να ξεπερνά τον Randolph και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Η απάντηση για την ομάδα του Slaven Bilic ήρθε στο 40′ όταν ο Lanzini πήρε την πάσα από τον Noble έξω από την περιοχή με τον πρώτο να σουτάρει όμως η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από το δοκάρι του Courtois.

Η Chelsea λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου έφτασε πολύ κοντά σε ένα δεύτερο γκολ όταν έχασε τριπλή ευκαιρία στο 42′ με τον Moses, τον Hazard και τον Pedro όμως ο Randolph έσωσε την ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την Chelsea μιας και στο 50′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Costa από το ύψος της μικρής περιοχής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του δίνοντας πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα για τη συνέχεια.

Μάλιστα, οι «Μπλε» θα μπορούσαν στη συνέχεια να φτάσουν και σε τρίτο γκολ αρχικά με τον Alonso στο 55′ με ένα διαγώνιο σουτ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Randolph αλλά και λίγο αργότερα με τον Hazard.

Η West Ham προσπάθησε να αντιδράσει στο 58′ με διπλή προσπάθεια αρχικά με τον Reid και εν συνεχεία με τον Carroll όμως στην πρώτη περίπτωση ο Courtois δήλωσε παρών, ενώ στη δεύτερη η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του Βέλγου.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους ίδιους ρυθμούς με την West Ham να πετυχαίνει το γκολ της τιμής με τον Lanzini στο 91′ και να κάνει το 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

West Ham:  Randolph, Kouyate, Fonte, Reid (Byram 64′), Cresswell, Noble, Obiang, Feghouli (Ayew 64′), Snodgrass, Lanzini, Carroll.

Chelsea:  Courtois, Azpilicueta, Luiz, Cahill, Moses (Zouma 77′), Kante, Fabregas, Alonso, Pedro (Matic 64′), Costa, Hazard.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *