Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ολέθριο σφάλμα τα 2 γκολ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της Tottenham, Dele Alli, παραδέχτηκε ότι η Tottenham δεν έπρεπε να δεχτεί αυτά τα 2 γκολ και παρακίνησε τους παίχτες να <<κοιτάξουν ψηλά>> και να συνεχίσουν να τα δίνουν <<όλα>> για την ομάδα.

Τα «Σπιρούνια», , μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε να κυνηγάει την Leicester για 2 γκολ, με τον Jamie Vardy και τον Riyad Mahrez να <<βρίσκουν>> τον δρόμο για τα δίχτυα.

Η Tottenham κατάφερε να πάρει μερικές ανάσες στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Kane να σκοράρει, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει ξανά, με τις ευκαιρίες της να <<πάνε στα σκουπίδια>> με αποτέλεσμα το 2-1 να είναι και το τελικό σκορ.

Η ήττα τους άφησε 13 πόντους πίσω από την πρώτη Manchester City, με τους «Πολίτες» να αντιμετωπίζουν σήμερα την Southampton, με τον Alli απλά να καλεί τους συμπαίχτες του να <<κοιτάξουν ψηλά>> και να συνεχίσουν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο νεαρός παίχτης της Tottenham, δήλωσε:«Ήταν μια κακή απόδοση από εμάς στο πρώτο ημίχρονο.Δεν έπρεπε ποτέ να βρεθούμε στην κατάσταση να κυνηγάμε την Leicester για 2 γκολ.Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς μετά από αυτό.Τώρα, πρέπει να συνεχίσουμε και να μαζέψουμε βαθμούς.Απογοητευτήκαμε από την ήττα, αλλά πρέπει να <<σηκωθούμε>> και να <<κοιτάξουμε ψηλά>>.Είναι μια μακριά σεζόν και πρέπει να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *