Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ούτε τώρα η Sunderland

Πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό η Sunderland του David Moyes, καθώς «κόλλησε» στο 0-0 και με την Burnley και παρέμεινε ουραγός στη βαθμολογία της Premier League.

Οι «Black Cats» παραμένουν δίχως νίκη από τις 4 Φεβρουαρίου και με βάση την εικόνα των υπόλοιπων διεκδικητών της παραμονής, δύσκολα θα καταφέρει να σωθεί, τη στιγμή που η Burnley έχει να πάρει εκτός έδρας νίκη περίπου 10 μήνες.

Το ματς

Το παιχνίδι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς θεάματος και οι δύο ομάδες απείλησαν λίγες φορές ουσιαστικά. Η σπουδαιότερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανήκε στους φιλοξενούμενους με τον Ashley Barnes να αστοχεί από εξαιρετική θέση, κρατώντας το δείκτη του σκορ στο 0-0.

Οι «Black Cats» σε ένα ακόμη ματς παρουσιάστηκαν αδύναμοι επιθετικά, χωρίς εμπνεύσεις και με μερικές προσπάθειες μόνο να προέρχονται από τους λιγοστούς διασωθέντες. Το βροχερό γήπεδο δεν βοήθησε την κατάσταση, η Burnley ήταν επίσης μέτρια επιθετικά και στα αξιοσημείωτα μερικές καλές στιγμές από τους Adnan Januzaj και Fabio Borini, τελικό σκορ Sunderland-Burnley 0-0.

Πλέον η διαφορά από τις θέσεις σωτηρίας αυξάνεται για τη Sunderland, που έχει 20 βαθμούς έναντι 27 της Swansea (17η), ενώ οι «Clarets» έφτασαν τους 32 και περιμένουν το αποτέλεσμα της Bournemouth για να μάθουν τη βαθμολογική τους θέση (μεταξύ 12ης και 13ης).

Συνθέσεις

Sunderland: Pickford, O’Shea, Denayer, Jones, Oviedo, Rodwell, Larsson (78′ Khazri), Gibson (74′ Ndong), Januzaj, Borini, Defoe

Burnley: Heaton, Mee, Keane, Ward, Lowton, Barton, Henrdick, Arfield, Boyd (74′ Brady), Barnes (65′ Vokes), Gray

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *