Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ούτε τώρα η Tottenham

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η Tottenham δεν κατάφερε να κερδίσει και αναδείχθηκε ισόπαλη με την West Brom με 1-1 στο Wembley.

Έτσι, οι «Spurs» έχασαν έδαφος στο κυνήγι της 4άδας, αφού με νίκη της Liverpool και της Arsenal θα πέσουν στην 6η θέση της βαθμολογίας. Δύσκολα τα πράγματα για την Brom, που «φλερτάρει» με τις θέσεις του υποβιβασμού.

Το ματς

Μόλις τέσσερα λεπτά χρειάστηκε να συμπληρωθούν στο χρονόμετρο για να ανοίξει το σκορ ο Salomon Rondon, «παγώνοντας» τους Λονδρέζους. Ο Βενεζουελάνος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε μια κάθετη πάσα του Jake Livermore και έγραψε το 1-0, βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού από νωρίς.

Ωστόσο, οι «Spurs» έδειξαν αντίδραση και πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 15′ ο Harry Winks έχασε μια καλή ευκαιρία, ενώ στο 41′ ο Ben Foster είπε «όχι» σε κεφαλιά του Eric Dier. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Mauricio Pochettino πίεσε ακόμη πιο ασφυκτικά και είχε τη συντριπτική κατοχή της μπάλας. Ο Αργεντινός τεχνικός έκανε την ομάδα του πιο επιθετική και τελικά τουλάχιστον ευτύχησε να βρει την ισοφάριση.

Ο Harry Kane στο 74′ βρήκε τη μπάλα έπειτα από ασίστ του Dele Alli και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1. Από το σημείο εκείνο και έπειτα οι «Spurs» πίεσαν ασφυκτικά για την ανατροπή, είχαν ορισμένες τεράστιες ευκαιρίες με τον Kane (δις) και Alli. Ωστόσο, στο φινάλε και η Brom θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο, αφού στις καθυστερήσεις έχασε διπλή μεγάλη στιγμή με τον Hal Robson-Kanu και τον Rondon, με το ματς να ολοκληρώνεται εν τέλει με σκορ 1-1.

Τέταρτη παρέμεινε η Tottenham, ένα βαθμό πίσω από την Chelsea (με ματς περισσότερο), ενώ η Brom είναι 17η με 11 βαθμούς.

Συνθέσεις

Tottenham: Lloris, Sanchez, Vertonghen (60′ Llorente), Trippier, Davies, Dier, Winks (61′ Dembele), Eriksen, Alli, Son, Kane

West Brom: Foster, Hegazy, Evans, Gibbs, Nyom, Field (67′ McClean), Livermore, Barry (79′ Yacob), Phillips, Rodriguez (67′ Kanu), Rondon

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *