Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Βραζιλιάνος μαέστρος καλεί τους συμπαίκτες του σε ανασύνταξη

 

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Liverpool Philippe Coutinho αναγνωρίζει ότι είναι καθήκον της ομάδας να βρει τον καλό της εαυτό, μετά την πολύ δύσκολη εβδομάδα που πέρασε, αρχής γενομένης, από τον αυριανό αγώνα στο Anfield με αντίπαλο την Chelsea.

Μιλώντας μετά την ήττα από την Wolves ο Coutinho είπε: “Υπήρξε μεγάλη απογοήτευση. “Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Chelsea. Είμασταν όλοι απογοητευμένοι όταν βγήκαμε από τα αποδυτήρια επειδή ηττηθήκαμε ξανά, ήταν πολύ δύσκολο.

Έχουμε μια ακόμη ευκαιρία να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και είναι μια καλή ευκαιρία, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι εναντίον της Chelsea.

Έχουμε στην διάθεση μας λίγες μέρες για να προετοιμαστούμε και να προσπαθήσουμε ξανά για το καλύτερο, αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα.

Το δεκάρι της Liverpool επανέλαβε την αυτοπεποίθηση του ότι η δουλεία του Klopp στους Κόκκινους θα φέρει αποτελέσματα στα επόμενα χρόνια, κάτι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να αφοσιωθεί στον στόχο, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.

Υπέγραψα καινούριο συμβόλαιο, κάτι που έστειλε ένα μήνυμα. “Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα και θέλω να δηλώσω ότι δεν είναι για μια εβδομάδα, όσο άσχημα και αν είναι τα πράγματα, είναι για το μέλλον με την ομάδα.

Ο σύλλογος έχει πολλές φιλοδοξίες, οι παίκτες και ο προπονητής είναι όλοι συγκεντρωμένοι. Όλοι το πιστεύουν αυτό και όλοι επιθυμούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα άμεσα.

Είχαμε μια άσχημη εβδομάδα, κοιτάμε όμως πέρα από αυτή την εβδομάδα. Φυσικά και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τίτλους με αυτόν τον προπονητή, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα συμβεί.

“ Όπως είπα και προηγουμένως, ανανέωσα το συμβόλαιο μου επειδή ο προπονητής μας είναι νικητής και όλοι πιστεύουν σε εκείνον.

Πιστεύω σε ότι κάνει και όλοι στα αποδυτήρια πιστεύουν ότι θα οδηγήσει την ομάδα σε τίτλους και αυτό είναι που όλοι επιθυμούμε.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *