Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο νόμος του Zlatan!

Η Manchester United έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Zlatan Ibrahimovic πήρε τη νίκη επί της St Ettiene με 3-0 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Manchester United υποδέχθηκε για τον πρώτο γύρο των «32» του Europa League την St Ettiene και χάρη σε δύο γκολ του Zlatan Ibrahimovic πήρε τη νίκη με 3-0 και είναι πλέον το φαβορί για το εισιτήριο του επόμενου γύρου.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την United να προσπαθεί από νωρίς να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα, όμως η St Ettiene ήταν αυτή που έχασε την πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης με τον Hamouna να περνάει τον Romero όμως να πηγαίνει αρκετά πλάγια και να μην μπορεί να τελειώσει σωστά τη φάση μόλις στο 9′.

Η United από κει και πέρα είχε τον απόλυτο έλεγχο και έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες τόσο με τον Fellaini και τον Pogba όσο και με τον Ibrahimovic, με τον Σουηδό σούπερ σταρ να είναι ο τελικός αποδέκτης όλων των ασίστ. Στο 15′ ο Ibrahimovic ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ, με τη μπάλα να βρίσκει σε αντίπαλο παίκτη και να καταλήγει στα δίχτυα, κάνοντας με αυτό τον τρόπο το 1-0.

Η St Ettiene προσπάθησε να απαντήσει και στο 20′ οι Γάλλοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι όταν ο Jorginho ανατράπηκε από τον Blind, όμως ο διαιτητής συνέχισε κανονικά τον αγώνα.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είχαν τον έλεγχο της μπάλας και έχασε αρκετές ευκαιρίες, όμως το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό για την ομάδα του Jose Mourinho, και θα μπορούσε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ, όταν ο Ibrahimovic μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως είχε βρεθεί πριν σε θέση οφσάιντ.

Ότι δεν έκανε όμως στο 49′, το πέτυχε λίγο αργότερα, στο 75′ με τον Rashford να βγάζει έξυπνη ασίστ στον Σουηδό και αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Το τελικό 3-0 ήρθε μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του σούπερ-σταρ με τον ίδιο να κερδίζει το πέναλτι και στέλνει σχεδόν στην επόμενη φάση την ομάδα του.

Συνθέσεις

Manchester United: Romero, Bailly, Blind, Valencia, Smalling, Herrera, Fellaini, Pogba, Martial, Mata, Ibrahimovic

St Ettiene: Ruffier, Theophile-Catherine, Pajot, Saviet, Veretout, Pogba, Hamouma, Monnet-Paquet, Perrin, Malcuit, Jorginho

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *