Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Benitez μένει στην Newcastle

O Benitez συμφώνησε να μείνει στην Newcastle ύστερα από τις επιτυχημένες συζητήσεις που είχε με τον Mike Ashley για τον σχεδιασμό την νέα σεζόν.

Ο πρώην προπονητής της Real Madrid είχε συμφωνήσει σε ένα συμβόλαιο 3 χρόνων τον Μάιο, αλλά ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως μπορεί να φύγει το καλοκαίρι αν αυτός και ο Ashley δεν είχαν τις ίδιες βλέψεις για την πρόοδο του συλλόγου.

H ανακοίνωση που βγήκε από την Newcastle έλεγε:«H Newcastle παραδέχεται ότι έγινε μία συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ομάδας,Mike Ashley, και του προπονητή, Rafa Benitez.Και οι 2 μεριές συμφώνησαν και η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και θετική.Ο Ashley συνέχαιρε για ακόμα μία φορά τον Benitez για την επιστροφή της ομάδας στην Premier League.Συζητήθηκαν οι στόχοι της ομάδας, καθώς και διάφορες αγορές και δανεισμοί παιχτών με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας».

Ο Benitez έχει ως σκοπό να δυναμώσει σημαντικά την ομάδα και ήδη έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα τα οποία έχει στην λίστα του ο Ισπανός προπονητής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Benitez είπε:«Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που εξελίχθηκε η συνάντηση και το θετικό κλίμα που υπάρχει στο να χτίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε φέτος.Θα υπάρχουν προκλήσεις σίγουρα, το καλοκαίρι δεν θα είναι εύκολο,αλλά έχουμε κάνει σκληρή δουλειά σαν ομάδα και τώρα θα συνεχίσουμε θετικά και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τον σύλλογο όσο μπορούμε.Ελπίζω οι οπαδοί μας να απολαύσουν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *