Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ο Conte θέλει να φύγει από την Chelsea»

Μια είδηση-βόμβα μετέδωσε χθες το βράδυ το Sky Italia, υποστηρίζοντας πως ο Antonio Conte θέλει να αποχωρήσει από την Chelsea, μόλις ένα χρόνο μετά την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί, ο Ιταλός προπονητής είναι δυσαρεστημένος από τη σχέση του με τη διοίκηση και κυρίως από την έλλειψη μεταγραφικής δραστηριότητας. Οι «μπλε» ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν, που θα τους βρει να επιστρέφουν στο Champions League, και ο Conte έχει ζητήσει μεταγραφές προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή.

Άλλωστε, ο Ιταλός δεν έχει ακόμη βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Chelsea, ενώ το τρέχον εκπνέει το 2019. Ήδη έχει δεχθεί αρκετές κρούσεις για να επιστρέψει στην πατρίδα του και η Inter Milan ήταν μια ομάδα που ενδιαφέρθηκε πολύ, όμως ο ίδιος έδειξε να αφήνει στην άκρη το ενδεχόμενο αυτό.

Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση του συγκεκριμένου δημοσιεύματος και αναμένονται εξελίξεις και ενημερώσεις τις επόμενες ώρες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *