Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Souness παραλίγο να υπογράψει 2 θρύλους

Ο πρώην προπονητής της Liverpool αποκάλυψε πρόσφατα πως αρνήθηκε να υπογράψει 2 θρύλους που τελικά κατέληξαν στην Manchester United.

Μπορεί η θητεία του Sourness ως παίκτη να ήταν σχεδόν ονειρική όμως η θητεία του ως προπονητής στον πάγκο των «Red» ήταν λίγο πιο αναποτελεσματική για να το πούμε ευγενικά. Το μόνο που κατάφερε να πετυχεί ως τεχνικός της Liverpool ήταν η κατάκτηση ενός μόνο FA Cup την ώρα που οι «μισητοί αντίπαλοι», Manchester United τη δεκαετία ’90 σάρωνε τα πάντα.

Στη στήλη του στις Sunday Times ο πρώην αρχηγός της Σκωτίας αποκάλυψε: «Έχασα δυο παίκτες που αργότερα έμελλε να γίνουν θρύλοι της Manchester United. Ο Ron Yeats, ο επικεφαλής της ομάδας scouting, μου είπε ότι υπήρχε ένας νεαρός τερματοφύλακας από τη Δανία – ο Peter Schmeichel – ο οποίος ήταν οπαδός της Liverpool και είναι πρόθυμος να πληρώσει ο ίδιος το ταξίδι του και το ξενοδοχείο σε αντάλλαγμα για λίγο χρόνο μαζί μας.» […] «Προσπαθούσα να ηρεμήσω τον Bruce Grobbelaar και αυτό αποδείχτηκε ταλαιπωρία, συν το ότι υπογράψαμε τον David James, οπότε σκέφτηκα ότι θα μπορούσα και χωρίς έναν πρωτάρη τερματοφύλακα

Ο Σκοτσέζος στη αποκάλυψε και τον 2ο παίκτη τον οποίο απέρριψε: «Παίξαμε με Auxerre εντός έδρας και ο Michel Platini ήρθε για να με δει μετά το τέλος. Μου είπε πως είχε έναν παίκτη, ένα προβληματικό αγόρι αλλά έναν καλό παίκτη. Ήταν ο Cantona, αλλά του είπα πως το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμουν τώρα ήταν άλλος ένας προβληματικός παίκτης.»

 

Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα στη Liverpool τη δεκαετία ’90 αν αυτοί οι παίκτες έπαιζαν για τους «Κόκκινους»;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *