Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Παίρνει ταλέντο της Εθνικής Αγγλίας η Watford

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη με μεγάλες προοπτικές είναι έτοιμη να προβεί η ομάδα της Watford, όπως επιβεβαιώνεται σήμερα από τον τοπικό Τύπο.

Συγκεκριμένα, οι «Hornets» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Derby County για τη μεταγραφή του Will Hughes, ο οποίος αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο 22χρονος μέσος βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Premier League και η Watford δείχνει να κερδίζει τελικά τη μάχη για την απόκτησή του, σύμφωνα με την Telegraph.

Ο Hughes έχει θεαματική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και από τότε που πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του, σε ηλικία μόλις 16 ετών, μετρά 187 εμφανίσεις και έχει πετύχει 12 τέρματα. Στο πρόσφατο παρελθόν έχει συνδεθεί με ομάδες όπως η Arsenal και η Liverpool, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε συνολικά 42 συμμετοχές.

Επιπλέον, είναι διεθνής με την Κ21 της Αγγλίας και πλέον φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τα «Τρία Λιοντάρια» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωσή του μόλις επιστρέψει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *