Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Παίρνει τον αρχηγό της Sevilla η Leicester

Σε μια σπουδαία μεταγραφική προσθήκη φαίνεται πως θα προβεί η Leicester City, η οποία βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Vicente Iborra, όπως ανακοίνωσε η Sevilla.

Πρόκειται για τον αρχηγό της ισπανικής ομάδας, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Ισπανία για να αποχαιρετήσει τους Σεβιγιάνους. Το deal ενδέχεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας, με τους «Foxes» να δαπανούν περίπου 12,5 εκατομμύρια λίρες.

Μάλιστα, λέγεται πως ο Craig Shakespeare είχε τσεκάρει τον Iborra και είχε εντυπωσιαστεί από τον τρόπο παιχνιδιού του από όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πέρυσι στο Champions League. Ωστόσο, ακόμη εκκρεμεί το να συμφωνήσει ο ποδοσφαιριστής στις λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τη Leicester, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Να σημειωθεί ότι ο Iborra κατέκτησε τρεις φορές το Europa League με τη Sevilla, ενώ την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 44 συμμετοχές, πετυχαίνοντας οκτώ τέρματα και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ. Να αναφερθεί επίσης πως από πλευράς Leicester δεν υπάρχει ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *