Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Παραμένει και θέλει και ανανέωση ο Courtois

Πιστός στην Chelsea παρά τα όσα ακούγονται περί ενδιαφέροντος της Real Madrid προς το πρόσωπό του, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Thibaut Courtois, τονίζοντας παράλληλα πως θα ήθελε ένα νέο συμβόλαιο.

Το μέλλον του Βέλγου πορτιέρο της Chelsea έχει τεθεί αρκετές φορές υπό αμφισβήτηση, τόσο λόγω των όσον ακούγονται, όσο και λόγω των δηλώσεων του ιδίου πως θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ισπανία. Ωστόσο, ο ίδιος με νέες δηλώσεις που παραχώρησε στο Sky Sports News, τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος στο Λονδίνο και κατέστησε επιτακτική την ανάγκη ανανέωσης του τρέχοντος συμβολαίου του, που εκπνέει σε δύο χρόνια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα παραμείνω. Το συμβόλαιό μου λήγει σε δύο χρόνια, και προφανώς χρειάζομαι νέο. Είναι σημαντικό να ολοκληρώσω τη σεζόν καλά με την Εθνική ομάδα και έπειτα ίσως η Chelsea μιλήσει με τον ατζέντη μου. Εφόσον υπάρξει μια ικανοποιητική προσφορά, θα υπογράψω μετά χαράς», σημείωσε ο Courtois.

Στη συνέχεια μάλιστα, ρωτήθηκε να σχολιάσει και την περίπτωση του Romelu Lukaku, για τον οποίο πρόσφατα αποκάλυψε ο ατζέντης του πως υπάρχει προφορική συμφωνία με την Everton στο ότι μπορεί να μεταγραφεί σε συγκεκριμένους συλλόγους το καλοκαίρι: «O Romelu είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και επομένως αν αποφασίσει να έρθει στην Chelsea ή η Chelsea να τον αποκτήσει, θα χαρώ πολύ να τον δω στα αποδυτήρια τον Ιούλιο. Πιστεύω πως αν γίνει η κατάλληλη προσφορά, ίσως να έρθει, εξαρτάται από εκείνον να αποφασίσει».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *