Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Περνάει ακόμη η «μπογιά» του Lampard

Στην αποκάλυψη πως εξετάζει προτάσεις από αρκετές ομάδες της Premier League, προέβη ο Frank Lampard.

Ο 38χρονος Άγγλος, που αποχώρησε πέρσι από τη New York City μετά από δύο χρονιές στο MLS, παραχώρησε συνέντευξη στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Αγγλίας Jamie Carragher, τονίζοντας πως ακόμη δεν έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Ένα κομμάτι μου θέλει ακόμη να μείνει στο παιχνίδι. Δεν ξέρω γιατί, απλά έτσι αισθάνομαι πως πρέπει να κάνω. Δε θέλω να φύγω και να σκέφτομαι πως να μπορούσα να μείνω περισσότερο. Διχάζομαι για αυτό. Έχω απορρίψει αρκετές προτάσεις από ομάδες της Premier League. Αλλά η πραγματικότητα είναι, πως μετά από τόσα χρόνια στην Chelsea και μία σεζόν στη Manchester City, δε θέλω να πάω σε μια ομάδα που παλεύει να σωθεί από τον υποβιβασμό. Δε με πειράζουν οι προκλήσεις, αλλά έρχεται μια στιγμή που καταλαβαίνεις τις αδυναμίες σου. Είναι τέλη Ιανουαρίου και το να προσπαθείς να προπονηθείς και έπειτα να πας σε μια ομάδα και να κάνεις τη διαφορά…Δε νιώθω πως μπορώ να δώσω αρκετά. Το μόνο που θέλω να σιγουρέψω, είναι να πάρω τη σωστή απόφαση. Εκτιμώ το ότι δέχομαι προσφορές στα 38. Εάν κάτι μου ταιριάζει, ποιος ξέρει. Αλλά δεν υπάρχει κάτι, οπότε θα δούμε».

Για τη φετινή πορεία της Chelsea, σχολίασε: «Δε βλέπω να τους φτάνει κάποιος. Είναι η πιο οργανωμένη ομάδα. Οι Diego Costa και Eden Hazard κάνουν τη διαφορά, αλλά πρέπει να δώσουμε και πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή, επίσης».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *