Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πιθανό να επιστρέψει στην Αγγλία ο Hart

O Joe Hart με τις εμφανίσεις του στην Torino έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και μεταξύ άλλων έχει κεντρίσει και το ενδιαφέρον της Liverpool.

Το καλοκαίρι δόθηκε δανεικός, μιας και δεν είχε τα στοιχεία που έψαχνε σε έναν τερματοφύλακα ο Pep Guardiola και έτσι αποδέχθηκε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του μετακομίζοντας στην Ιταλία. Εκεί έχει βρει την ηρεμία του όντας βασικός και στους 15 αγώνες του πρωταθλήματος που ήταν διαθέσιμος, ενώ έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 3 αγώνες.

Οι Ιταλοί κάνουν προσπάθειες έτσι ώστε ο δανεισμός του να εξελιχθεί σε αγορά, με την Liverpool να εξετάζει τις εξελίξεις, ενώ και άλλες Ιταλικές ομάδες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους. Όσο για την Manchester City δεν θα είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να τον πουλήσει. Ο Klopp από την άλλη έχει στηρίξει τους Mignolet και Karius ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κινηθεί για κάποιον παίκτη στην θέση τους. Ένα ακόμη όνομα που έχει συνδεθεί με τους Reds είναι αυτό του ταλαντούχου Pickford, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί σε 15 αγώνες με την Sunderland.

Όσον αφορά τον βασικό γκολκίπερ της Εθνικής Αγγλίας σίγουρα περνάει καλά στην Ιταλία, αλλά το ενδιαφέρον μιας ομάδας, όπως η Liverpool σίγουρα θα τον έβαζε σε σκέψεις, με τον ίδιο να επιθυμεί να βρίσκεται σε μια ομάδα που θα είναι το no1 έτσι ώστε να μην χάσει την θέση του στην Εθνική.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *