Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πιστεύει στην ανατροπή ο Drinkwater

Την άποψη ότι η Leicester μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να παραμείνει στην Premier League εξέφρασε ο Danny Drinkwater.

Η Leicester δεν τα κατάφερε χτες κόντρα στην Swansea και ηττήθηκε με 2-0 με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σαφώς μία τέτοια εξέλιξη ήταν αντιστρόφως ανάλογη με την περσινή τρελή πορεία προς την κορυφή και την κατάκτηση της Premier League, με τον Claudio Ranieri την περσινή χρονιά να δοξάζεται και φέτος να απαξιώνεται.

Ο Drinkwater μίλησε για την εικόνα των «Αλεπούδων» κατανοώντας ότι υπάρχει πρόβλημα στην εικόνα της ομάδας, όμως εξέφρασε παράλληλα την πίστη του ότι μπορεί να αλλάξει η πορεία της ομάδας και να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι μία ακόμα ήττα που δεν μας κάνει χαρούμενους, συνεπώς πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στην άκρη και ελπίσουμε για το καλύτερο δυνατό. Δώσαμε την πιο σκληρή μας μάχη, όμως βρεθήκαμε με δύο γκολ πίσω στο σκορ. Μπήκαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Δεν το κάναμε χτες, όμως αν υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση, τότε αυτοί είμαστε εμείς. Πρέπει να βρούμε την τύχη μας, παρά να την περιμένουμε. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πάρουμε στον επόμενο αγώνα τους τρεις πολύτιμους βαθμούς».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *