Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πιστεύει στις δυνατότητές του ο Ranieri

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για τη Leicester τη φετινή σεζόν, καθώς μετά τη χθεσινή ήττα από την Swansea με 2-0, οι Foxes βρίσκονται σε δεινή θέση για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η διαφορά τους πλέον από τη Hull City είναι μόλις στον ένα βαθμό, παρότι συνεχίζουν στους «16» του Champions League, και ο Claudio Ranieri σε δηλώσεις του τόνισε πως θεωρεί τον εαυτό του ακόμη ως τον κατάλληλο άνθρωπο για τον πάγκο της ομάδας.

«Ναι, θεωρώ ότι είμαι ακόμη ο κατάλληλος για αυτή τη δουλειά. Πάντα αμφισβητώ τον εαυτό μου αλλά τελικά καταλήγω να λέω «πάμε, μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό». Πιστεύω πως η δύναμη κάποιου είναι στο να έχει τη σωστή ισορροπία. Δεν πρέπει να πετάς στα σύννεφα όταν κερδίζεις, ούτε να πέφτεις στο έδαφος όταν χάνεις», σημείωσε ο 65χρονος τεχνικός, προσθέτοντας:

«Θυμάστε τι κάναμε την περασμένη σεζόν, πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να αντιδράσουμε όλοι μαζί. Δεν νομίζω πως οι παίκτες έχουν χάσει την πίστη τους. Όταν τους ακούω να μιλούν, θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να πετύχουν κάτι καλύτερο, και αυτό είναι σημαντικό διότι είμαι βέβαιος πως θα δώσουν βάση σε αυτά τα λόγια. Αλλά οφείλουμε να βρούμε μια λύση σύντομα».

Καταλήγοντας, μάλιστα, υπαινίχθηκε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αφήσει στον πάγκο τους περσινούς κορυφαίους σκόρερ της ομάδας, Jamie Vardy και Riyad Mahrez, λόγω της «αφλογιστίας» τους, αλλά και άλλους από τους περσινούς πρωταγωνιστές: «Μάλλον είμαι αρκετά πιστός σε εκείνους που συνέβαλαν στον περσινό τίτλο της Leicester. Είναι δύσκολο όταν πετυχαίνεις κάτι τόσο σπουδαίο, όμως θέλεις να τους δώσεις μία, δύο, τρεις ευκαιρίες. Τώρα ωστόσο, μάλλον φτάνει, φυσικά και πρέπει να αλλάξω πράγματα διότι δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *