Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πιστεύει στον Bravo ο Caballero

Την εκτίμηση ότι ο Claudio Bravo μπορεί να ανταποκριθεί στα δεδομένα της Manchester City εξέφρασε με δηλώσεις του ο Willy Caballero.

Πρόβλημα έχει προκύψει τις τελευταίες αγωνιστικές στην Manchester City αναφορικά με την παρουσία του Claudio Bravo με τον Χιλιανό να μην έχει μπει ακόμα στο κλίμα της ομάδας και να υποπίπτει σε πολλά λάθη.

Ο Willy Caballero μίλησε για το πρόβλημα κάτω από τα δοκάρια των «Πολιτών», φέρνοντας στη μνήμη του την περίοδο που ήρθε αυτός στην Manchester City και χρειάστηκε τον περσινό τελικό του EFL Cup που τον βοήθησε να ανεβάσει την ψυχολογία του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Προσπαθούσα να συγκεντρωθώ στα παιχνίδια αλλά άκουγα και δεχόμουν κριτική για την πρώτη μου χρονιά στην City, αλλά έμαθα και δούλεψα σκληρά για να βελτιωθώ στη δεύτερη χρονιά μου. Μετά τον τελικό του Capital One Cup, όλα άλλαξαν και ένιωθα μεγάλη ανταπόκριση από τους φίλους της Manchester City και το ευχαριστιόμουν. Μιλάω συνέχεια με τον Claudio και του δίνω όλες τις συμβουλές που χρειάζεται για την Premier League, τους παίκτες, τα γήπεδα, τις ομάδες και πώς παίζουν. Του είπα επίσης ότι η πρώτη μου σεζόν ήταν πολύ δύσκολη αλλά επειδή παίζει πολλά παιχνίδια δεν θα είναι το ίδιο και για αυτόν».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *