Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Πολίτης» επίσημα ο Walker

Παίκτης της Manchester City είναι από χθες το απόγευμα και επίσημα ο Kyle Walker, με τους «Citiens» να καταρρίπτουν το παγκόσμιο ρεκόρ δαπάνης για αμυντικό.

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει, ο Άγγλος δεξιός μπακ τα είχε βρει σε όλα με την ομάδα του Pep Guardiola, η οποία συμφώνησε με την Tottenham στα 50 εκατομμύρια λίρες και τον έντυσε στα γαλάζια. Ο 27χρονος άσος θα φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό 2 στην πλάτη και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που θα συνεργαστεί με τον Guardiola.

Η City εδώ και καιρό είχε θέσει ως βασική της προτεραιότητα για το δεξί άκρο της άμυνας τον Walker και η απόκτησή του ήταν μονόδρομος μετά το «ναυάγιο» με Dani Alves. Ούτως ή άλλως, ο Άγγλος διεθνής είχε έρθει σε ρήξη με τον Mauricio Pochettino στα τέλη της περασμένης σεζόν και η αποχώρησή του έμοιαζε σχεδόν βέβαιη. Μάλιστα, οι «Spurs» αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του στα πρόσωπα των Ricardo Pereira (Porto), Mitchell Weiser (Hertha Berlin) και Davide Zappacosta (Torino).

Την περσινή χρονιά ο Walker αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια συνολικά με την Tottenham, ενώ ποσό από τη μεταγραφή του θα λάβει και η Sheffield Wednesday, που διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *