Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πολλά γκολ στην Championship (17/12/16)

Championship

Κοντά μας και πάλι ο μικρός στο μάτι, με προτάσεις από το πρωτάθλημα της Championship.

Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά τα παιχνίδια που επιλέξαμε:

Νότινγκχαμ Φόρεστ-Γουλβς: Η Νότινγκχαμ είναι δυνατή εντός και έχει πολύ καλό υλικό, ωστόσο δέχεται πολύ εύκολα γκολ, κάτι που της αποτρέπει να πλησιάσει την πρώτη εξάδα (-9). Η Γουλβς από την πλευρά της παραμένει στις τελευταίες θέσεις και προέρχεται από την ήττα με 2-1 στο Κάρντιφ.

Λίντς-Μπρέντφορντ: Ευκαιρία για ακόμα νίκη της Λιντς, αυτή τη φορά απέναντι στη Μπρέντφορντ που προέρχεται από 2 συνεχόμενες νίκες. Στην πρώτη εξάδα η Λιντς που είναι αρκετά ανεβασμένη αγωνιστικά τις τελευταίες αγωνιστικές. Στην μέση της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι.

Μπλάκμπερν-Ρέντιγκ: Η τρίτη της βαθμολογίας Ρέντιγκ φιλοξενείται από τη Μπλάκμπερν η οποία βρίσκεται τρίτη από το τέλος και στην ζώνη υποβιβασμού. Η Μπλάκμπερν είναι γενικά ομάδα που τρώει εύκολα γκολ και προέρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες με το ίδιο σκορ (3-2). Η Ρέντιγκ προέρχεται από ήττα εκτός έδρας με τη Λίντς (2-0) και θα προσπαθήσει να επανέλθει στις επιτυχίες.

Φούλαμ-Ντέρμπι: Την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας υποδέχεται η Φούλαμ με στόχο να σπάσει το σερί των 7 συνεχόμενων νικών της Ντέρμπι και να πλησιάσει την πρώτη εξάδα, την στιγμή που βρίσκεται 3 βαθμούς μακριά από αυτή. Από την άλλη η Ντέρμπι με το νικηφόρο σερί της έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα, ξεπερνώντας το πολύ νωθρό ξεκίνημα της στη σεζόν.

Προγνωστικά Championship:

1471. Νότινγκχαμ Φόρεστ-Γουλβς: Over 2.5 (1.70)

1470. Λίντς-Μπρέντφορντ: 2-3 G (2.10)

1465. Μπλάκμπερν-Ρέντιγκ: Over 2.5 (2.05)

1469. Φούλαμ-Ντέρμπι: Over 2.5 (1.75)

Οι αποδόσεις είναι της εταιρείας mybet.com και μπορείτε να τις βρείτε εδώ!

Καλή μας επιτυχία!

Πηγή: www.betdemon.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *