Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προβάδισμα για Jesus Navas η Newcastle

Μια σπουδαία μεταγραφή θέλει να ολοκληρώσει η Newcastle, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται στην pole position για την απόκτηση του ελεύθερου Jesus Navas.

Όπως μεταδίδει η Mirror, οι «Magpies» έχουν πλέον πάρει το προβάδισμα στην κούρσα της απόκτησης του Ισπανού εξτρέμ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Manchester City στις αρχές του μήνα. Από τότε δεν έχει έρθει σε συμφωνία με κάποιο σύλλογο, και παρότι βρέθηκε κοντά στην επιστροφή του στη Sevilla, εντούτοις οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να τα βρουν στο οικονομικό κομμάτι.

Έτσι, τώρα η Newcastle δείχνει να είναι πλέον πρώτη στη λίστα των υποψηφίων προορισμών και ο Rafa Benitez ενδέχεται να επιδιώξει να πείσει τον συμπατριώτη του για το πρότζεκτ της ομάδας του. Άλλωστε, ο πρώην τεχνικός της Liverpool έχει εκφράσει την επιθυμία για απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με σπουδαία εμπειρία και τρόπαια και ο Navas φαίνεται πως ταιριάζει στο προφίλ αυτό.

Να σημειωθεί πως ο 31χρονος άσος έχει καταγράψει συνολικά 183 συμμετοχές με τη City από το 2013, ενώ στη μάχη της απόκτησής του ενδέχεται να εισέλθουν κι άλλοι σύλλογοι. Επομένως, η Newcastle θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα για να εξασφαλίσει μια σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ της.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *