Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προβληματισμός στην Chelsea

Τις τελευταίες μέρες έχει διαρρεύσει, ότι η Chelsea, είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται χωρίς 5 βασικούς παίχτες στον αγώνα με την Crystal Palace.

Οι »Μπλε», αυτήν την στιγμή βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και φαίνεται να είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αυτήν την σεζόν.Παρόλα αυτά ο Conte σίγουρα προβληματίζεται, λόγω κάποιων τραυματισμών που ταλαιπωρούν βασικούς παίχτες της ομάδας λίγο πριν το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με τον τύπο, ο Thibaut Courtois, τραυματίστηκε στο ισχίο, κατά την διάρκεια του αγώνα με την εθνική του ομάδα εναντίον της Ελλάδας.

Από την άλλη ο Eden Hazard, έχει ενοχλήσεις στην γάμπα και η συμμετοχή του εναντίον της Crystal Palace είναι αμφίβολη.Μαζί με τον Hazard θα μείνει πιθανόν εκτός και ο Victor Moses ο οποίος έχει και εκείνος ενοχλήσεις στην γάμπα του.

Εκτός είναι πολύ πιθανόν να μείνει ο Diego Costa και ο John Terry, με τον πρώτο να υπέστει τραυματισμό στον ώμο του, κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Τον τελευταίο καιρό, με την είσοδο του Sakho, οι »Αετοί», δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο και εντυπωσιάζουν, ιδιαίτερα στα μετόπισθεν.Αν η Chelsea αγωνιστεί χωρίς τους Hazard και Costa, θα δυσκολευτούν πολύ να κερδίσουν και σίγουρα η Crystal Palace θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *