Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προειδοποίηση διοίκησης προς Bilic

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της West Ham μετά την ήττα από την Bournemouth το περασμένο Σάββατο και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε.

Οι Hammers παρότι προηγήθηκαν στο σκορ, εν τέλει έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι, λόγω ενός εξαιρετικού «σόλο» του Joshua King, που πέτυχε τρία τέρματα.

Ωστόσο, εκείνο που ενόχλησε περισσότερο τους ανθρώπους της West Ham ήταν ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα αυτή, με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, κάτι που τόνισε και ο πρόεδρος (ο ένας εκ των δύο) της ομάδας, David Sullivan, ο οποίος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Slaven Bilic.

«Ήμουν πολύ απογοητευμένος και θυμωμένος με τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τη Bournemouth. Πήγαμε πεπεισμένοι πως θα ανακάμψουμε από το παιχνίδι με την Chelsea, αλλά δεν αγωνιστήκαμε όσο καλά μπορούμε. Ο Slaven, οι παίκτες και όλο το επιτελείο πρέπει να τα πάνε καλύτερα. Δεχόμαστε πολλά γκολ νωρίς σε κάθε ημίχρονο και, ενώ υπάρχουν ματς που καταφέρνουμε και τα ανατρέπουμε, όπως με τη Southampton, τη Watford και την West Brom εντός, σε άλλα δεν μπορούμε να ισοφαρίσουμε. Αυτή η κατάσταση δεν γίνεται να συνεχιστεί, είμαι σίγουρος ότι ο Slaven και το επιτελείο του δεν είναι χαρούμενοι με αυτό που συνέβη και θα το σκεφτούν περισσότερο τις επόμενες ημέρες», ήταν τα λόγια του Sullivan.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *