Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προπονητής του μήνα ο Clement

Το βραβείο του καλύτερου προπονητή για τον μήνα Ιανουάριο κατέκτησε ο Paul Clement με τον Άγγλο να εξαργυρώνει την αλλαγή εικόνας της Swansea.

Δεν χρειάστηκε παρά μόνο μερικές μέρες για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ποδοσφαιρικού κοινού. Ο λόγος για τον Paul Clement, ο οποίος ανέλαβε το δύσκολο έργο να διατηρήσει στην Premier League την Swansea και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Ο προπονητής των «Κύκνων» τιμήθηκε σήμερα με το βραβείο του καλύτερου προπονητή για τον Ιανουάριο, με τις εμφανίσεις της Swansea να είναι αυτές που του έδωσαν τον μικρό αυτό τίτλο. Η νίκη κόντρα στην Liverpool αλλά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα τον βοήθησαν να φτάσει στην κορυφή των προπονητών για αυτό το μήνα. Ο ίδιος βέβαια έμεινε έκπληκτος και τόνισε πως στόχος του είναι η παραμονή της ομάδας στα σαλόνια της Premier League.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήμουν έκπληκτος με την καλή έννοια, αλλά είμαι ευχαριστημένος με την δουλειά μας που επιβραβεύεται. Είναι μία καλή αναγνώριση της δουλειάς που κάναμε αυτό το μήνα. Οι παίκτες και κυρίως οι άνθρωποι στα αποδυτήρια αλλά και οι οπαδοί βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και βγάζουν όλη την απαραίτητη θετική ενέργεια. Έχω πολύ δουλειά να κάνω. Είναι καλή σε αυτό το σημείο αλλά δεν σημαίνει τίποτα αν στο τέλος της χρονιάς δεν πετύχουμε το στόχο μας».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *