Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προς ανανέωση οδεύει ο Bilic

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας με βελτιωμένους όρους επιθυμεί να προσφέρει η West Ham στο Slaven Bilic, μετά το πέρας της φετινής σεζόν.

Οι διοικούντες των «Σφυριών» θέλουν να επιβραβεύσουν τον Κροάτη τεχνικό για τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Υπενθυμίζουμε πως η West Ham είχε μια πολύ κακή αρχή στο πρωτάθλημα, με το φόβο του υποβιβασμού να είναι ορατός. Ωστόσο τα απαιτούμενα αποτελέσματα ήρθαν, με την ομάδα να μην έχει κανένα πρόβλημα.

Ο ίδιος ο Bilic δήλωσε εν όψει της επικείμενης ανανέωσης του συμβολαίου του: «Έχω συμβόλαιο και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Πάντα αντιμετωπίζω τα επόμενα παιχνίδια σα συμβόλαιό μου, οπότε δεν το σκέφτομαι πάρα πολύ. Φυσικά θα ήταν ωραίο, αλλά ενώ ακόμη ενάμισι χρόνο συμβόλαιο. Στις μέρες μας στο ποδόσφαιρο αν έχεις ένα ή τέσσερα χρόνια, δεν υπάρχει καμία διαφορά. Το παράδειγμα του Claudio Ranieri είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερο. Όποιον ρωτούσες για το ποιος είναι πιο ασφαλής στο ποδόσφαιρο, θα έλεγε 100% το Ranieri. Και τότε τι συνέβη; Οπότε δεν αγχώνομαι για αυτό, για να είμαι ειλικρινής».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *