Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προσγειωμένος παρά τη νίκη ο Benitez

Ο Rafa Benitez δε θεωρεί πως η ομάδα του έχει εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρά τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με την Brighton.

Η Newcastle επικράτησε με 2-1 της αντιπάλου της, σκοράροντας στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού, αποτέλεσμα που την ανέβασε στην κορυφή της Champioship. Παρόλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός κράτησε χαμηλούς τόνους, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει ακόμη δύσκολες αναμετρήσεις στο δρόμο για τον τίτλο.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι: «Είναι δύσκολο όταν παίζεις απέναντι σε μια καλή ομάδα. Αξίζαμε να σκοράρουμε πριν την ισοπαλία, αλλά μερικές φορές έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε μια ξεκάθαρη ευκαιρία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δε σκοράραμε. Αμέσως μετά ο τερματοφύλακας έκανε μια εξαιρετική επέμβαση. Η ισοφάριση ήταν απροσδόκητη και μετά από αυτό μπορούσα να δω ότι η ομάδα έπαιζε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και έλεγχο. Δε σκεφτήκαμε το πέναλτι που δε μας δόθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η αντίδραση ήταν καλή. Αντιδράσαμε καλά μετά το εικοσάλεπτο και εκείνοι έπαιζαν με καλές αντεπιθέσεις, αλλά καταφέραμε λίγο λίγο να πάρουμε τον έλεγχο και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Θεωρώ πως είχαμε πολλές καλές ευκαιρίες, αλλά και λίγο τύχη».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *