Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προτεραιότητα της Crystal Palace η απόκτηση του Mamadou Sakho από την Liverpool

Η Crystal Palace κάνει προσπάθεια να αποκτήσει από την Liverpool τον Mamadou Sakho, πριν το κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, που λήγει σήμερα το βράδυ.

Ο 26χρονος Γάλλος αμυντικός δεν έχει ούτε μια συμμετοχή με την Liverpool την φετινή χρονιά και το Sky Sports θεωρεί ότι πρόθεση των Reds, είναι να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο. Αυτός είναι και ο λόγος που απέρριψαν πρόταση δανεισμού από την Southampton, η οποία ψάχνει για αμυντικό μετά την πώληση του Fonte στην West Ham.

Ο Sakho στάλθηκε πίσω στην Αγγλία από την προετοιμασία της ομάδας στις ΗΠΑ, εξαιτίας ενός πειθαρχικού παραπτώματος. Προπονείται με την ομάδα U23, βρέθηκε όμως εκτός και αυτής της ομάδας για την αναμέτρηση με την Manchester United.

Η Crystal Palace φαίνεται αποφασισμένη να δυναμώσει το σύνολο της, καθώς μάχεται να αποφύγει τον υποβιβασμό και μέχρι στιγμής ολοκλήρωσε την απόκτηση του Patrick van Aanholt από την Sunderland.

Επίσης αναμένεται να περάσει από ιατρικά για λογαριασμό των Αετών ο μέσος του Ολυμπιακού Luka Milivojevic έναντι 12,5 εκατομμυρίων λιρών και έχουν κάνει πρόταση στην Brentford, για τον επιθετικό της Scott Hogan.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *