Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προχωράει με Morata η United

Πολύ κοντά στο να συμφωνήσει και με την Real Madrid για τη μεταγραφή του Alvaro Morata βρίσκεται η Manchester United, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Goal.

Οι «Red Devils» λέγεται πως έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον ίδιο τον Ισπανό φορ για τη μεταγραφή του, όμως δεν τα έχουν βρει με την Real η οποία ζητά ένα πολύ μεγάλο ποσό για να τον παραχωρήσει. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πλέον τα πράγματα κυλούν υπέρ της United, καθώς και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί τη μετακίνησή του και ο ατζέντης του συναντήθηκε με τους ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ζητά περίπου 78 εκατομμύρια λίρες για την παραχώρηση του 24χρονου και πιθανολογείται πως συμφωνία θα υπάρξει ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο, αν και η μεταγραφή δύσκολα θα ολοκληρωθεί πριν την επόμενη εβδομάδα. Ετσι, θα αποτελέσει τη δεύτερη θερινή μεταγραφή της ομάδας του Jose Mourinho μετά τον Victor Lindelof.

Σημειώνεται πως και ο ίδιος ο Morata επιθυμεί την αποχώρησή του από τη Μαδρίτη, μόλις ένα χρόνο μετά την επιστροφή του από τη Juventus, καθώς θέλει να έχει θέση βασικού στο ρόστερ της Εθνικής Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και επιθυμία του είναι να βρει σύλλογο όπου θα λογίζεται ως βασικός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *