Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προχωρούν οι εργασίες στο White Hart Lane

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την δημιουργία του νέου γηπέδου της Tottenham ακριβώς δίπλα από το White Hart Lane.

Η Tottenham μπορεί να έχει αναβαθμιστεί πλέον σε ποδοσφαιρικό επίπεδο όντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στις πρώτες ομάδες της Premier League, όμως εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα, με ένα από αυτά να είναι το γηπεδικό.

Οι εργασίες για το νέο γήπεδο των «Σπιρουνιών» προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς με αποτέλεσμα οι πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μετακόμιση της ομάδας στο νέο σπίτι της τη σεζόν 2018-2019. Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του νέου γηπέδου θα είναι η αύξηση της χωρητικότητας του, μιας και σε σχέση με το 36.000 θέσεων γήπεδο που βρίσκεται τώρα, θα μετακομίσει σε ένα γήπεδο 61.000 θέσεων. Μάλιστα, από τις 61.000 θέσεις, οι 17.000 θα είναι για την θύρα των οπαδών, με το πέταλο αυτό να χτίζεται με βάση τον τρόπο που έχει χτιστεί το γήπεδο της Dortmund.

tottenham-stadium

Φυσικά για όλες αυτές τις αλλαγές η διοίκηση του συλλόγου θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη με το κόστος να φτάνει τα 750 εκατομμύρια λίρες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *