Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Πόρτα» σε Everton για Sigurdsson, «φευγάτος» ο Ισλανδός

Εξαιρετικά δύσκολα θα βρίσκεται στη Swansea City τη νέα σεζόν ο Gylfi Sigurdsson, αφού τα δεδομένα άλλαξαν άρδην και ενδέχεται να αποτελέσει «παρελθόν» από τους «Swans».

Σήμερα, λοιπόν, η ουαλική ομάδα απέρριψε πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών από την Everton για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της, ωστόσο ο Ισλανδός δεν θα βρεθεί με την υπόλοιπη αποστολή στις ΗΠΑ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Η Swansea έχει ήδη προειδοποιήσει τους υποψήφιους «μνηστήρες» πως δεν σκοπεύει να τον δώσει για λιγότερα από 50 εκατομμύρια και τώρα αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσουν οι «Toffees».

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sports η Swansea έχει ήδη απορρίψει μια προσφορά -μεγαλύτερη κιόλας- από τη Leicester για τον Ισλανδό διεθνή και παρότι δεν σκόπευε να τον πουλήσει, τώρα έχει αντιληφθεί πως δύσκολα θα τον κρατήσει στο ρόστερ της και απλώς κοιτά να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Η ανακοίνωση των «Swans» για τον Sigurdsson αναφέρει πως δεν ταξίδεψε στις ΗΠΑ καθώς δεν «βρισκόταν στην κατάλληλη ψυχική κατάσταση να ταξιδέψει λόγω της αβεβαιότητας γύρω από το μέλλον του».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *