Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ραντεβού στους 16!

Το δικό της <<ραντεβού>> στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης έκλεισε η Manchester City, η οποία επικράτησε με 1-0 της Feyenoord και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου της.

Οι «Πολίτες» αν και κυριαρχούσαν καθ όλην την διάρκεια του παιχνιδιού, τους έλειπε το <<τελείωμα>> και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λάβει την <<σκυτάλη>> ο γνωστός πλέον σκόρερ της ομάδας, Raheem Sterling.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

H πρώτη καλή στιγμή, άνηκε στους «Πολίτες», καθώς στο 10′, ο Danilo θα επιχειρήσει ένα σουτ από μακρινή απόσταση, με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Κάποια λεπτά αργότερα, στο 33′ ο Aguero σηκώνεται πάνω από την άμυνα, μέσα στην περιοχή, κερδίζοντας μία κεφαλιά, η οποία περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 62′ ο Sam Larson προσπαθεί να απειλήσει τον Ederson με ένα απευθείας φάουλ από καλή απόσταση, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι.

Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, στο 88′, ο Gundogan πάει στην μπάλα και δίνει στον Raheem Sterling μέσα στην περιοχή, με τον δεύτερο να σκοράρει με ένα έξοχο <<τσίμπημα>> της μπάλας, κάνοντας το 1-0.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *