Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σε διαπραγματεύσεις για Lacazette η Arsenal

Δυναμικά στο κυνήγι του Alexandre Lacazette φαίνεται πως μπήκε η Arsenal, σύμφωνα με πηγές του Sky Sports, ξεκινώντας διαπραγματεύσεις με τη Lyon για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Jean-Michel Aulas, έχει θέσει ως τιμή πώλησης του Γάλλου φορ τα 44 εκατομμύρια λίρες και η Arsenal πλέον ετοιμάζεται να κάνει επίσημη προσφορά. Υπενθυμίζεται πως ο Lacazette βρέθηκε και το περασμένο καλοκαίρι στο στόχαστρο των «Gunners», όμως τότε η πρόταση ύψους 29 εκατομμυρίων λιρών που κατέθεσαν απορρίφθηκε αμέσως.

Επιπλέον, τότε είχε ενδιαφερθεί έντονα για τον 26χρονο και η West Ham, προσφέροντας μάλιστα το εντυπωσιακό ποσό των 43 εκατομμυρίων, που θα αποτελούσε και ρεκόρ δαπάνης για το σύλλογο. Φέτος, υπάρχει ξανά τρομερή κινητικότητα για τον Lacazette, αφού ο παίκτης είχε συμφωνήσει προφορικά να μετακινηθεί στην Atletico πριν απορριφθεί η ένστασή της για άρση της απαγόρευσης μεταγραφών. Επίσης, ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Paris Saint-Germain αλλά και άλλοι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Στην Arsenal υπάρχει αισιοδοξία πως αυτή τη φορά θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Γάλλο διεθνή, ο οποίος πέτυχε φέτος 37 γκολ σε 45 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και έχει συνολικά 119 τέρματα σε περισσότερες από 200 εμφανίσεις με τη Lyon. Μένει να φανεί αν αυτή τη φορά ο Arsene Wenger θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *