Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σε συζητήσεις με Rudiger η Chelsea

Νέο κύκλο διαπραγματεύσεων για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού ξεκίνησε η Chelsea, η οποία σύμφωνα με το Sky Italy έχει βάλει στο στόχαστρο τον Antonio Rudiger.

Πρόκειται για τον Γερμανό αμυντικό της Roma, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι μετακινήθηκε με μόνιμη μεταγραφή στους Ρωμαίους από την Stuttgart και αυτή τη στιγμή έχει φτάσει με την Εθνική Γερμανίας στον τελικό του Confederations Cup. Όπως αναφέρουν οι πηγές, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους και ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Antonio Conte επιθυμεί διακαώς την απόκτηση ενός αμυντικού, αφού μετά τον John Terry σήμερα αποχώρησε και ο Nathan Ake με προορισμό την Bournemouth. Οι «μπλε» εδώ και καιρό έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Virgil van Dijk της Southampton, όμως επειδή η περίπτωσή του δεν προχωρά στράφηκαν τώρα στον Rudiger.

Μάλιστα, η περίπτωση του 24χρονου άσου συνδέεται άμεσα με εκείνη του Κώστα Μανωλά, αφού ο Έλληνας αμυντικός ήταν να υπογράψει στη Zenit St. Petersburg ωστόσο δεν εμφανίστηκε στις ιατρικές εξετάσεις και έτσι δεν αποκλείεται τελικά η Roma να πουλήσει τον έτερο κεντρικό αμυντικό της.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *