Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σκέφτεται ανταλλαγή van Dijk-Ake η Chelsea

Τον τρόπο να δελεάσει την Southampton ώστε να πει το ναι σε ενδεχόμενη πρόταση για τον Virgil van Dijk φαίνεται πως έχει βρει η Chelsea δίνοντας σαν αντάλλαγμα τον Nathan Ake.

Η Chelsea βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού τροπαίου και φαίνεται πως ήδη έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά με τον Antonio Conte και τους συνεργάτες του να ψάχνουν τα κατάλληλα «γρανάζια» για τη μηχανή τους.

Δες εδώ όλα τα νέα της Chelsea

Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στην λίστα τω ανθρώπων των «Μπλε» σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι ο Virgil van Dijk με τον Ολλανδό αμυντικό να πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Southampton. Μάλιστα, οι Λονδρέζοι είναι έτοιμοι να τον κάνουν δικό τους παραχωρώντας και ένα από τα ταλέντα τους, τον Nathan Ake, ο οποίος δεν έχει πάρει ακόμα πολλές ευκαιρίες και έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλει να αγωνίζεται.

Όπως και να έχει, αν το δημοσίευμα της Sun έχει δόση αλήθειας τότε θα μιλάμε για ένα γερό… μπάσιμο της Chelsea στη μάχη που θα δοθεί το καλοκαίρι για την μετεγγραφή του van Dijk.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *