Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σκληρή «μάχη» για Giroud

Σε «σίριαλ» αναμένεται να εξελιχθεί η υπόθεση παραμονής ή αποχώρησης του Olivier Giroud από την Arsenal αυτό το καλοκαίρι, καθώς καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορα σενάρια που αφορούν το Γάλλο επιθετικό.

Με την έλευση του Alexandre Lacazette στο Λονδίνο, η θέση του Giroud στο ρόστερ του Arsene Wenger μοιάζει ακόμη πιο επισφαλής, παρότι πρόσφατα δήλωσε πως θέλει να παραμείνει. Αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν ακουστεί ως πιθανοί προορισμοί, ωστόσο αυτή τη στιγμή Marseille και Everton μοιάζουν ως πιθανότεροι προορισμοί.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, οι «Toffees», παρά την απόκτηση των Wayne Rooney και Sandro Ramirez, ακόμη προσπαθούν να αποκτήσουν το Γάλλο φορ, όμως έχουν ανταγωνισμό από τη Marseille. Ο ίδιος δεν δείχνει να βιάζεται να λάβει μια απόφαση για το μέλλον του και περιμένει να ζυγίσει όλες τις επιλογές του. Η Everton από τη μεριά της ευελπιστεί πως ο διεθνής Γάλλος δεν επιθυμεί την επιστροφή του στην πατρίδα του και προτιμά την Premier League, τη στιγμή που οι Μασσαλοί θεωρούν πως έχουν τον τρόπο να τον πείσουν.

Το μόνο βέβαιο είναι πως καταλυτικό ρόλο στην τελική απόφασή του θα παίξει και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, αφού ο ίδιος θέλει πάση θυσία να βρεθεί στην αποστολή του Didier Deschamps, κάτι που μπορεί να επιτύχει αγωνιζόμενος ως βασικός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *