Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Σκότωσε» τους «κύκνους» και συνεχίζει η United

Σε πάρτι εξελίχθηκε ο πρώτος αγώνας για την δεύτερη αγωνιστική της Premier League με πρωταγωνιστές τους «κόκκινους διαβόλους».

Η ομάδα του Jose Mourinho συνέτριψε τους «κύκνους» του Clement και έκανε το 2/2 στα μέχρι τώρα παιχνίδια της. Παρά την καλά στημένη άμυνα της Swansea, η Manchester United κατάφερε να πετύχει δίχτυα 4 φορές και να φύγει από την Ουαλία με 3 βαθμούς στην τσέπη. Η κατοχή κατά τη διάρκεια του αγώνα μιλούσε από μόνη της στο το ποια ομάδα είχε το πάνω χέρι, όμως οι «διάβολοι» δυσκολεύτηκαν να ανοίξουν το σκορ. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες από τους Rashford και Jones που προσπαθούσαν είτε με σουτ εκτός περιοχής είτε με κεφαλιά να απειλήσουν το τέρμα του Fabianski . Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, στο 45‘ ο Bailly έρχεται να λυτρώσει την ομάδα του με γκολ από κεφαλιά σε κόρνερ.

Το δεύτερο μέρος ξεκινά με την ομάδα του Manchester να συνεχίζει να δείχνει υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου και μέσα σε μόλις 4 λεπτά να πετυχαίνει 3 γκολ! Μετά την είσοδο των Martial και Fellaini, η ομάδα έμοιαζε να ξεκλειδώνει πιο εύκολα την καλά στημένη άμυνα της Swansea, που κατάφερε να απειλήσει αρκετές φορές την εστία του De Gea χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 80‘ ο Lukaku γίνεται αποδέκτης μιας εξαιρετικής ασίστ από τον Mkhitaryan και εύκολα διαμορφώνει το 0-2 για τους φιλοξενούμενους. Πριν προλάβει η Swansea να καταλάβει τι συνέβει, άλλη μια ασίστ από τον Mkhitaryan με αποδέκτη αυτή τη φορά τον Pogba κάνει το 0-3 στο 82‘, για να έρθει μετά από 2 λεπτά, στο 84‘ ο Martial με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και ντρίπλα να πετύχει το τελικό 0-4 για την Manchester United.

Τέλος στο Liberty Stadium με 3 βαθμούς για τους «devils» και πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα μέχρι αυτή τη στιγμή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *