Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σπουδαία προσθήκη με ποσό-ρεκόρ για την Huddersfield

Την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της ολοκλήρωσε η Huddersfield Town, η οποία ανακοίνωσε σήμερα την πρώτη της θερινή προσθήκη ενόψει της επιστροφής της στην Premier League.

Οι «νεοφώτιστοι» εξασφάλισαν τις υπηρεσίες του Laurent Depoitre από την Porto, έναντι ποσού το οποίο ναι μεν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ωστόσο όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ πρόκειται για ποσό-ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Ο 28χρονος επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

Το όνομα του Depoitre μπορεί να μην λέει και πολλά σε αρκετούς, όμως πρόκειται για Βέλγο διεθνή, ο οποίος έγινε γνωστός με τη φανέλα της Gent. O υψηλόσωμος φορ έχει αγωνιστεί στο Champions League με τη βελγική ομάδα, ενώ πέρυσι μέτρησε 16 τέρματα, πριν μετακομίσει στην Porto το περασμένο καλοκαίρι, η οποία μάλιστα του όρισε και ρήτρα ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών.

Στους Πορτογάλους ωστόσο δεν κατάφερε να «πιάσει» και μέτρησε μόλις 13 εμφανίσεις και δύο τέρματα και έτσι τελικά πωλήθηκε στους «Terriers». Σε διεθνές επίπεδο, ο Depoitre μετρά μία συμμετοχή και ένα τέρμα με την Εθνική Βελγίου, ενώ παλιότερα είχε συγκριθεί με τον Romelu Lukaku στο αγωνιστικό προφίλ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *