Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Στάζει» μέλι για Kante ο Wenger

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον N’ Golo Kante ο Arsene Wenger με αφορμή το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Arsenal και την Chelsea.

Είναι ο άνθρωπος που μαρκάρει για όλους τους συμπαίκτες του, κινείται σε όλους τους χώρους και πλέον δημιουργει και σκοράρει. Ο λόγος για τον N’ Golo Kante, ο οποίος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με την Chelsea και είναι αρκετά κοντά πλέον στη δεύτερη σερί κατάκτηση πρωταθλήματος, μετά την περσινή επιτυχία με την Leicester.

Ο Γάλλος αποτέλεσε το Μήλον της Έριδος το περασμένο καλοκαίρι, μιας και δεν ήταν λίγες οι ομάδες που ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ανάμεσα τους και η Arsenal, με τον Arsene Wenger στη σημερινή συνέντευξη Τύπου να κάνει λόγο για την επιθυμία του να τον φέρει στο Emirates, ενώ μίλησε παράλληλα με εξαιρετικούς χαρακτηρισμούς για τις ικανότητες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε ακριβώς τα πάντα αλλά είναι αρκετά φανερό όταν βλέπεις που κατέληξε. Οι μετεγγραφές είναι μετεγγραφές και δεν μπορείς να εξηγείς τα πάντα. Παρακολούθησα τον αγώνα της Chelsea με τη Liverpool. O N’ Golo Kante είχε τεράστια επιρροή στον αγώνα. Δεν είναι τυχαίο που βρίσκονται σε αυτή τη θέση, εκεί που βρισκόταν πέρυσι και η Leicester».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *