Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στήριξη Clement στον απογοητευτικό Sanches

Στο πλευρό του ποδοσφαιριστή του, Renato Sanches, στάθηκε ο τεχνικός της Swansea City, Paul Clement, μετά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση του πρώτου χθες βράδυ απέναντι στην Chelsea.

Ο νεαρός Πορτογάλος σε ένα ακόμη παιχνίδι έμεινε πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και δεν έχει δικαιώσει ούτε στους «Swans» τις μεγάλες προσδοκίες που δημιούργησε πριν δύο χρόνια με τη Benfica.

«Είχε ένα κακό πρώτο μέρος. Αισθάνομαι άσχημα για εκείνον διότι είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης και δεν νομίζω ότι έχει δείξει ακόμη σε κανένα παιχνίδι φέτος το ταλέντο του. Δεν χρειάζεται να αναφερθεί το ότι όταν πηγαίνεις από τη Benfica στη Bayern και κατακτάς το Ευρωπαϊκό με την Πορτογαλία, αγωνιζόμενος μέχρι και στα νοκ-άουτ, σημαίνει πως είσαι ένας πολύ καλός παίκτης. Έχει θέμα ψυχολογίας και είναι εκτός φόρμας. Πιστεύουμε όμως ότι με το σωστό περιβάλλον θα καταφέρουμε να τον βγάλουμε από αυτή την κατάσταση. Είμαι από πίσω του και εγώ και το επιτελείο και οι συμπαίκτες του και ελπίζουμε ότι θα βρει τα πατήματά του που τα χρειαζόμαστε», δήλωσε ο Clement.

 

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νομίζω πως πρέπει να ξεκινήσει από τα βασικά. Υπάρχουν αγώνες όπου προσπαθεί να κάνει εξεζητημένα πράγματα, δύσκολα, αλλά σήμερα τον είδαμε να αστοχεί ακόμη και με απλές πάσες, η αυτοπεποίθησή του είναι πολύ χαμηλή. Το θέλει πολύ, δουλεύει καθημερινά, πολύ σκληρά. Είναι απλά ότι δεν του βγαίνει μέσα στο γήπεδο στην παρούσα φάση». 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *