Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στην Antalyaspor o Sandro, «σπόντες» από Holloway

Την παραχώρηση του Sandro στην τουρκική Antalyaspor ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της QPR, μετά από δυόμισι χρόνια στο Loftus Road.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, που κατέγραψε συνολικά μόλις 29 συμμετοχές στο με την λονδρέζικη ομάδα, υπέγραψε συμβόλαιο τριάμισι ετών με την Antalyaspor, ενώ ο προπονητής της QPR άφησε «αιχμές» προς το πρόσωπό του, υποστηρίζοντας πως «δεν ήταν αγαπητός» στην ομάδα.

Ο τεχνικός των Hoops, σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο ίδιος είχε μεν σε εκτίμηση τον Sandro, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τους οπαδούς της ομάδας, και παράλληλα τόνισε πως η αποχώρησή του θα φέρει «νέα αύρα» στο σύλλογο.

«Έπρεπε να προβούμε σε ξεσκαρτάρισμα ώστε να έχουμε ορισμένα έσοδα για να προχωρήσουμε. Οι φίλαθλοι ίσως θεωρούν πως άργησα πολύ, αλλά είναι σημαντικό να δώσω σε όλους μια ευκαιρία και έπειτα να προχωρήσουμε μπροστά. H μόνιμη μεταγραφή του Sandro ήρθε μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα, ευτυχώς για μένα, κατάφερα να του δώσω κίνητρο να κάνει πράγματα, επομένως αποχωρεί αγαπητός από εμένα, αγαπητός από τον Tony Pulis (σ.σ. τον τεχνικό της West Brom) αλλά όχι και τόσο αγαπητός από την QPR. Οι πιο ακριβοπληρωμένοι και παλιότεροι παίκτες του συλλόγου θα πρέπει να αποτελούν το καλό παράδειγμα για τους νεαρούς στην προπόνηση, γιατί αν δεν συμβαίνει αυτό, «θολώνει» το σχέδιό σου. Δεν είναι λάθος του ίδιου, απλώς πρέπει να διώχνεις τα εμπόδια ώστε να υπάρχει μια νέα αύρα ώστε να θέλουν όλοι να έρθουν εδώ και να δουλέψουν», ήταν ο…υπαινιγμός του Holloway για την αποχώρηση του πρώην Βραζιλιάνου διεθνούς.

Να σημειωθεί πως ο Sandro αποκτήθηκε έναντι 6 εκ. λιρών το 2014 από την Tottenham, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ενώ το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην West Bromwich.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *