Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στην pole position για Rose η United

Προβάδισμα έναντι της συμπολίτισσας City φαίνεται πως έχει η Manchester United, αναφορικά με την μεταγραφή του Danny Rose από την Tottenham.

Οι «Red Devils» οργώνουν την αγορά για ένα αριστερό μπακ και φαίνεται πως ο Άγγλος έχει κερδίσει την εκτίμηση του Jose Mourinho, ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο και του Pep Guardiola. Ο τεχνικός της City φημολογείται πως προτιμά τον Benjamin Mendy της Monaco για τη θέση και έτσι η United είναι πλέον ο πιθανότερος προορισμός, σε περίπτωση που ο 26χρονος θελήσει να αποχωρήσει, σύμφωνα με την Mirror.

Να σημειωθεί βέβαια πως η Tottenham βλέπει ήδη τον Kyle Walker στην πόρτα της εξόδου και δύσκολα θα αφήσει να φύγουν και οι δύο βασικοί της μπακ σε ένα καλοκαίρι, ωστόσο τα πάντα εξαρτώνται κι από τη θέληση του παίκτη, καθώς πέραν των άλλων θα λάβει και ένα αρκετά μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Οι «Spurs» από τη μεριά τους, θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο, καθώς φοβούνται μια μαζική έξοδο, και ήδη έχουν στη λίστα τους Luke Shaw αλλά και Ryan Sessegnon, ως πιθανούς αντικαταστάτες του Rose.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *