Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα. Βραζιλιάνικη αξία με combo

Στο Brasileirao ξεχωρίζει απόψε στοιχηματικά η αναμέτρηση μεταξύ των Ιντερνασιονάλ και Ατλέτικο Παραναένσε. Στα 19 τελευταία με γηπεδούχο την Ιντερνασιονάλ, απ’ το 1998 κι έπειτα, οι γηπεδούχοι μετράνε 12 νίκες, ενώ η Ατλέτικο έχει φύγει με το διπλό μόλις μια φορά.

Η «Ιντερ» για μια ακόμη φορά φάνηκε λίγη μακριά απ’ την έδρα της, στην ήττα με 2-1 από την Ζουβεντούδε στο κλάσικο του Ρίο Γκράντε ντο Σουλ. Τιμωρημένος ο αρχισκόρερ Αλμπέρτο. Η Ατλέτικο Παραναένσε ένιωσε… ανακούφιση με το 2-1 επί τη Σεαρά, στα τρία ματς πλέον το μίνι αήττητο σερί, βγάζει αντίδραση στο αρνητικό που προηγήθηκε. Μόλις δύο εκτός έδρας ήττες, για όλες τις διοργανώσεις, στα τελευταία οκτώ ματς (5-1-2).

Μία εβδομάδα πριν τον τελικό του Copa Sudamericana και λογικά το μυαλό της Ατλέτικο είναι ήδη εκεί. Περιμένουμε να χτυπήσει το σημερινό ματς και να δώσει ανάσες στην εμβόλιμη κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο. Σε καλό μομέντουμ βρίσκεται ούτως ή άλλως ενώ στο Πόρτο Αλέγκρε παρά τις ήττες της, βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αξία στο goal/goal, εναλλακτική το combo της διπλής ευκαιρίας μαζί με γκολ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά σήμερα στο koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *