Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στους 16 η City!

    Στο δικό της χαβά συνέχισε η Manchester City, <<κλειδώνοντας>> την πρόκριση στους 16, επικρατώντας της Napoli, με 2-4, ενώ δημιουργεί το δικό της ρεκόρ, όντας σε 22 συνεχόμενους αγώνες αήττητη.

    Οι Ιταλοί, αποδεικτικέ άξιος αντίπαλος των «Πολιτών», κερδίζοντας το χειροκρότημα των οπαδών της, αλλά τελικά <<υποκλίθηκε>> στο μεγαλείο της ομάδας του Pep Guardiola.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές:

Οι Ναπολιτάνοι μπήκαν δυνατά, με αποτέλεσμα στο 13′ ο Mertens να παίρνει μία κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή, κάνοντας ένα χαμηλό σουτ προς το κέντρο της εστίας, με τον Ederson να κάνει μία εξαιρετική απόκρουση.

Η Napoli συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 21′ ο Insigne με τον Mertens <<έκρυψαν>> την μπάλα, με τον δεύτερο να <<ξεγλιστράει>> από τους αμυντικούς και να κάνει ένα σουτ, νικώντας τον Ederson, δίνοντας το προβάδισμα για την Napoli με 1-0.

Μετά από αυτό το σημείο, η Manchester City αύξησε ρυθμούς, με αποτέλεσμα στο 34′ μετά από μία σέντρα, ο Otamendi κερδίζει μία κεφαλιά που την στέλνει στην αριστερή γωνία, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τους «Πολίτες».

Λίγο έλειψαν να προηγηθούν πριν το ημίχρονο οι «Πολίτες», με μία καρφωτή κεφαλιά από τον Stones, που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 48′ ο ίδιος παίχτης θα πάρει εκδίκηση, καθώς μετά από ένα κόρνερ θα πηδήξει ψηλότερα από όλους με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι, αλλά αυτήν την φορά να καταλήγει μέσα, με την City να παίρνει το προβάδισμα με 1-2.

Στο 57′ ο Insigne θα προσπαθήσει να απαντήσει με ένα σουτ από την άκρη της περιοχής, αλλά στέκεται άτυχος, καθώς η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Παρόλα αυτά, στο 62′ η Napoli θα κερδίσει πέναλτι, μετά από ένα αδέξιο μαρκάρισμα του Sane, με τον Jorginho να το εκτελεί και να στο στέλνει στα δίχτυα, στο κέντρο της εστίας του Ederson, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ακόμα μια φορά όμως, η City είχε την απάντηση, στο 69′, με τον Aguero να τελειώνει μία όμορφη ατομική ενέργεια, με ένα σουτ μέσα από την περιοχή, στην δεξιά πλευρά της εστίας του Pepe Reina, με τον πίνακα του σκορ να δείχνει 2-3 υπέρ της City.

Ενώ όλα όδευαν προς την λήξη του παιχνιδιού, ο Kevin De Bruyne <<έφτιαξε>> τον Sterling, ο οποίος σούταρε από την αριστερή πλευρά της εστίας, νικώντας τον Reina, με την ομάδα του Manchester να παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα 2 τερμάτων, με το σκορ να γράφει 2-4.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *