Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στο μεταγραφικό παζάρι και η Liverpool

Τις τελευταίες μέρες ακούγονται πολλά ονόματα τα οποία μπορεί να κάνουν την άφιξη τους στο λιμάνι το καλοκαίρι.

Αρχικά οι »κόκκινοι» φαίνεται να είναι συνδεδεμένοι με τον επιθετικό της Hamburg,Bobby Woods, ο οποίος έχει πετύχει μέχρι τώρα 5 γκολ στην Bundesliga.O 24χρονος Αμερικανός ο οποίος βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του Klopp αναμένεται να είναι διαθέσιμος γύρω στο ποσό τον 10 εκατ £.

Ένα ακόμα όνομα που ακούγεται, είναι αυτό του Theo Hernandez της Atledico Madrid. Ο 19χρονος Γάλλος αυτήν την στιγμή βρίσκεται δανεικός στην Alaves και ο ίδιος κάνει μια εξαιρετική σεζόν με αποτέλεσμα να έχει προσεγγίσει μέχρι και το ενδιαφέρον της Real Madrid.Παρόλα αυτά,σύμφωνα με τον Ισπανικό τύπο, η Liverpool είναι διατεθειμένη να δώσει περισσότερα από την Real, για την ακρίβεια τα τριπλάσια καθώς ο Klopp θέλει απεγνωσμένα να τον εντάξει στην ομάδα του.

Για το τέλος, η Liverpool συνδέεται με το όνομα του Ivan Perisic. Ο Perisic είχε ξανά αγωνιστεί κάτω από τις εντολές του Klopp, στην Dortmund. Οι »κόκκινοι» δείχνουν έτοιμοι να καταθέσουν στην Inter Milan, μία πρόταση των 30 εκατ £ με σκοπό να ενσωματώσουν τον παίχτη στην ομάδα του Anfield.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *