Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στο «ρελαντί» με Downing η Boro

Χάρη σε τέρμα του Stewart Downing, η Middlesbrough ξεπέρασε το εμπόδιο της «μικρής» Accrington και προκρίθηκε στον 5ο γύρο του FA Cup Αγγλίας.

Το σύνολο του Aitor Karanka επικράτησε με 1-0 στο Riverside, έχοντας σπαταλήσει αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, ενώ ξεκίνησε βασικός ο Patrick Bamford, αλλά και ο Rudy Gestede, τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Boro.

Οι γηπεδούχοι, παρότι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφερναν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους, όμως ευτυχώς για εκείνους βρήκαν απέναντί τους μια αδύναμη να αντιδράσει Accrington, της οποίας η μεγαλύτερη στιγμή στο παιχνίδι ήταν ένα σουτ του Sean McConville.

Ο Έλληνας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ξεκίνησε βασικός κάτω από τα δοκάρια της Boro (έχει χάσει τη θέση του πλέον από Victor Valdes και Brad Guzan) και κράτησε ανέπαφη την εστία του πραγματοποιώντας και μια εξαιρετική επέμβαση, αλλά ο Bamford από την άλλη δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ ορισμένες καλές ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Τελικά, ο Downing πέτυχε το γκολ της νίκης με εξαιρετικό σουτ στο 69′, ενώ ο Christian Stuani αστόχησε προ κενής εστίας στο φινάλε, με τη Boro να ολοκληρώνει το ματς με 20 σουτ συνολικά και μόλις ένα γκολ.

Έτσι, πήρε το εισιτήριο για τον 5ο γύρο και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της, τη στιγμή που η Accrington τώρα θα επικεντρωθεί στην παραμονή της στη League Two.

Συνθέσεις

Middlesbrough: Konstantopoulos, Friend, Bernardo, Gibson, Fabio, Fischer (61′ Traore), Clayton, Leadbitter, Downing, Bamford (70′ Stuani), Gestede

Accrington: Rodak, Rodgers, Hughes, Beckles (90′ Gornell), Donacien, Davies (74′ Clark), Clare, Conneely, Boco (74′ McCartan), Kee, McConville

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *